Tänään aloitin siis tämän blogin ja katsotaan nyt miten kauan tätä intoa jatkuu..

Aloitin tuossa 5.9 painonvartijoiden laihduta kotona paketin ja jokaisen viikon perjantaina pitäisi sitten käydä vaalla katsomassa kuinka paljon on lähtenyt. Pitkän tähtäimen tavoite on saada 30 kiloa pois mutta välitavoitteta kun piti asettaa niin asetin itselleni joulukuuhun mennessä 6 kiloa pois, sitten pitää jatkaa välitavoitteiden tekoa sen jälkeen.

Tänään olen pyöräillyt jo kymmenen kilometriä kuten eilenkin ja lauantaina joten hyvin tämä liikunta lähtee tähän mukaan. Niin ja tietenkin koiran lenkitykset mukaan.

Ensi viikolla pitäisi aloittaa uinti ja aina kun kerkiää niin pitäisi kotona jumpata, löysin todella halpoja jumppa dvd:tä joten niiden perässä on hyvä mennä. Tänään pitäisi aloittaa ensimmäisen kerran sekin.

Painonvartijoiden pisteet ovat siis ruoanlaitossa/ varsinkin ostossa isona osana ja mielikuvitus on rajana miten saa mahdollisimman kevyttä ja hyvää ruokaa. Tämän hetkinen ruoka pisteeni päivälle on 24 joten siinä saa syödä tarpeeksi. Eilen jäi 6,5 pistettä syömättä ja näyttää että tänä päivänä jää pisteitä myös.