Eilen tuntui todella puuduttavalta taas, se on se kriittinen eka viikko takana ja silloin just ennne punnitusta tulee olo mitä hittoa sitä rääkkäämään itseään.. no tänään on toinen ääni kellossa kun kävin vaalla niin olen 4,5 kiloa kevyempi! Tunne oli mitä mahtavin ja motivaatio nousi pilviin! Taitaa välitavoite 6 kiloa tulla aiemmin mitä odotin, en odottanu et tippuis paino vielä, tai ainakaan näin paljoa.. Oletin et ois jotain muutamia satoja grammoja mut kyl otan tänkin mielelläni..

Pyöräilykin ei varmasti maistu yhtä puuduttavalta kun tossa pari päivää on tuntunu. Eli olen polkenu joka päivä vähintään sen 7-14 kilometriä joten kaipa silläkin on syynsä jotta paino on lähteny näin hurjaan laskuun. Pitää vain muistaa pitää ruokavaliosta huolta ja jatkaa kuntoilua.

Ainoa huoli tosin tuli että onko tämä terveydellisesti hyvä kun tippuu näin nopeasti noinkin paljon, sitähän sanotaan et kilo per viikko mut pitää seurata jos jatkuu pudotus näin radikaalisti niin pitää käydä lääkärissä juttelemassa.