Näinkin yksinkertainen, helppo, halpa ja maukas ruoka kuin kurpitsasta pystyi tehdä eikä mennyt aikaa paljoa sekä pisteitä. Nauttii ken tykkää!

Uuni kurpitsat

(sopii lisukkeeksi ruoan yhteyteen tai pelkästään naposteltaviksi sellaisenaan)

1-3 kesäkurpitsaa

öljyä

sekä mausteita

(Grillausmauste, valkosipulijauhe, basilika)

Leikkaa kurpitsoista ohuita suikaleita ja laita ne voideltuun uunivuokaan (öljy käy mainiosti). Laita pieni loraus öljyä jotta saat mausteet tarttumaan siivujen pintaan ja lisää mausteet. Sekoita käsin mausteet hyvin niin että niitä on jokaisessa sopivasti.

Paista 100-150 asteisessa uunissa noin. 15- 30 minuuttia. Jos tahdot että kurpitsoissa on rapeutta ota pois juuri kun sisus on niissä pehmeää niin reunat jäävät ihanan rapsakoiksi. Kääntele siivuja paiston aikana jotta pohjimmaisetkin kurpitsat kypsyvät samaan tahtiin kun pinnalla olevat.

Tarjoile lisukkeena tai sitten pienenä makupalana sipsien sijasta.

(Kuva tulee myöhemmin)